Taylan Kümeli Forum
Taylan Kümeli Forum
Anasayfa | Ayarlar | Kayıt | Son Ziyaretinizden Sonraki Mesajlar | Üyeler | Ara | SSS
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifreyi Anımsa
 Tüm Forumlar
 Beraber Zayıflamak İsteyenler Forumu
 aktif yazışabileceğim arkadaşlar arıyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Sayfa: 
of 4
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
ayse-gul
Starting Member

2 İleti
İletim - 04/05/2010 :  11:41:43  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese merhaba ben yeni üye oldum ve bende zayıflamak istiyorum. 25 kilo fazlam var 26 yaşındayım.

Sayfanın En Üstüne Git

yurda6
Starting Member

Turkey
1 İleti
İletim - 03/05/2010 :  10:45:43  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba bir kilolu olarak yalnız olmadımı bilmek gerçekten çok güzzel 30 yaşındayım 74 kilodayım 159 boyum sürekli oturarak çalıştıgım bir işim ve 5 yaşında bir oglum var 2 sene önce görümcemin benle dalga geçmesi(benzerleri sizdede vardır ayy hani zayıfladı diyodunuz bumu zayıflamış ) üzerine lida hapı almış 2 ay gibi bir sürede 14 kilo vererek 80 kilodan 64 e düşmüştüm hep koruyodum ama bu sene saglık sorunlarım kullandıgım ilaçlar geri 76 oldum 20 nisanda olumun ögretmeni çok kilo almışınız demesiyle kendime gelmem bir oldu 21 nisanda tabiri caizse rejime degil gereksiz yediklerimi bir gözden geçirerek çıkarmasamda azaltma yoluna gittim çalıştıgım için evde kendim yemek yapma gibi bir lüksüm yok çalışma saatlerim 8 -11 hep bu yüzdendirki hazır kek poça gözleme cips kola ekmek araları hatta yavan ekmek yemek benim için sanki bir işti sıkıldıkca kendimi aç hissedip sürekli bişeyler yiyomuşum ben sadece bunları kıstım hayatımda spor yok sadece otururken karnımı çekip bırakıyorum işte kalça sıkma başka yok önceden içtigim kolaların yerini suya bıraktım normal yemem içmemden biraz kıstım ve 10 gün olmadan 2 kilo hafifledim ama daha çok karın ve kalçada benim sorunlar (5 yıldır hiç bir şekilde adet görmedim yapılan araştırmalarla erken menepozlu oldumu örendim )birazda bun danmıdır nedir bilmiyorum sürekli pc başındayım istediz gibi yardımncı olurum sizde bana destek olunyine görüşmek üzere by

Sayfanın En Üstüne Git

Aydilge
Starting Member

Turkey
27 İleti
İletim - 03/05/2010 :  09:43:21  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Günaydın;
Ben 4 aydır spor ve diyet yapıyorum 12 kilo falan verdim ama daha bir 10 kilo vermem lazım.
son bir aydır hiç kiloveremedim ama incelme oldu sadece.
yavaşlayınca motivasyonda düşüyor...
Herkese kolay gelsin...

Sayfanın En Üstüne Git

sanem_sanem
Starting Member

39 İleti
İletim - 30/04/2010 :  10:00:21  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
nası yapılıo o

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 29/04/2010 :  17:15:51  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bir de özellikle akşam yemeklerinde yoğurtlu semizotu salatası öneriyorum süperr oliii kalorisi de gayet ii

Sayfanın En Üstüne Git

sanem_sanem
Starting Member

39 İleti
İletim - 28/04/2010 :  16:24:55  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oleey oleey oleyy yaşasın salatalık oleeyy oleey oleey yaşasın yoğurtt =))) güzellimz nelere bağlı yaa =))

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 27/04/2010 :  16:41:45  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

mrb nurdem ben sana arkdş olablrm.. bnm de desteğe ihtiyacm var =(

hemen olayaım ben sana destek:)
yiyip yiyip zayıf kalan gıcık kızları düşün:) vitrinde görüp üzerine yakışmayacağı için alamadığın kıyafetleri düşün:) hepsinden önemlisi başlamak bitirmenin yarısıdır bunu düşün ben diyetteyken normal zamanlardan daha mutlu oluyorum amacıma ulaşmak için bişiler yapıyorum çünkü ve inanılmaz hafif oluyorum

canın tatlı mi istedi al bi danette ye hem düşük kalorili hem çekileta isteğini azaltıyo :)

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 27/04/2010 :  16:38:56  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu sayfaların nasıl ilerlediğini anlayamadım hala :) terstebn başlıyoruz sanırım okumaya

neyse aranızda bilen vardır mutlaka turşu özellikle salatalık turşusu iştahımı inanılmaz kesiyo çok fazla kalorisi yoktur diye tahmin ediyorum bilen var midur

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 27/04/2010 :  16:30:26  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba memnun oldum

araya h.sonu girince giremedim buraya:) ben şimdilik iyi gidiyorum 79,1 çıktım sabah :)

sanbah yine kepek ekmeğe tost yedim arada elma öğlen yayla çorbası ve mevsim salata birazdan yarım simit yicem ara öğün olsun diye :)

Sayfanın En Üstüne Git

sanem_sanem
Starting Member

39 İleti
İletim - 27/04/2010 :  10:41:31  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben burdym ama sen yoksun ki...

Sayfanın En Üstüne Git

sanem_sanem
Starting Member

39 İleti
İletim - 24/04/2010 :  09:37:40  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mrb nurdem ben sana arkdş olablrm.. bnm de desteğe ihtiyacm var =(

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 22/04/2010 :  13:45:17  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
öğlen 1 simit 1 ayran bol su

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 22/04/2010 :  11:03:07  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sabah

2 dilin uno light ekmek, beyaz peynir ve domatesten oluşan bi tost yedim yanında şekersiz çayla, birazdan ara öğün olarak elma ya da portakal yiyeceğim.

Sabah tartıldım 80,7 çıktım bu sayfayı kendime günlük gibi kullanacağım bakalım sonunda başarılı olabilecek miyim?

Sayfanın En Üstüne Git

Konu 4 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2  3  4

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Hızlı Geçiş:

Taylan Kümeli Forum

© 2005 TAYLIGHT SAGLIK HIZMETLERI LTD.

Sayfanın En Üstüne Git
Snitz Forums 2000