cankut2681
Starting Member
Turkey
3 İleti |
İletim - 13/08/2010 : 23:02:21
Merhaba, Ben de 16 yaşında 178 boyunda 99 kiloydum.(cinsiyet:erkek)Ben de yıllarca diyetisyenlere gidip sonuç alamayanlardandım.Dediğin gibi tok olsam dahi yemeklerin üzerine cipsler kuruyemişler yiyordum.Ama en son 99 kiloya çıktığımı görünce aklımda bir ışık yandı ve eğer kilo vermessem beni bekleyen sağlık sorunlarını az çok tahmin edebiliyordum.Diyete çok kararlı başlamıştm ve diyetisyenimin bana daha önce verdiği diyet listesini uyguladım.İlk ay diyeti hiç bozmadım 1 tane bile aykırı birşey yemedim.Evdeki aile bireylerimin aykırı yiyecekler yemelerine rağmen ben görmezden geliyordum onların yediklerini.İlk ayda 6 kilo verdim.Onları takip eden aylarda da sütlü tatlı dışında aykırı hiçbirşey yemedim.Ne zaman motivasyonum düşer gibi olsa kendimi zayıf düşünerek motivasyonumu yükselttim.Kendi doğumgünümde dahi pasta yemedim dayandım sonunu düşünerek.Ama sonucuna değdi.5 ayın sonunda tartıda 78 e kadar düştüğümü gördüğümdeki hissettiklerim hepsine deymişti.Şimdi artık korumayla ilgili kısmı da çözdüm şu an 21 yaşındayım boyum 180 cm. kilom ise 76.Sana önerim öncelikle Taylan Kümelinin doktorum programında açıkladığı gibi yediklerini yarıya indir ve hergün düzenli en az 45 dk yürü , çünkü 45 dkdan önce vücut yağ yakımı moduna girmiyormuş.Bol yeşil çay içmeni öneririm.Ben hiç spor yapmadım yapsam daha fazla bile verebilirdim.Ve en önemlisi olayı kafanda bitir..asla ve asla pes etme.Kendini hayallerindeki gibi düşün zayıf ve sağlıklı.Çevrenin yediklerine aldırma.İnan bana değiyo en sonunda.Gelişmeleri paylaş lütfen...Bol şans.
|