Herkese Merhaba :) Aranıza bugün katıldım..
Pazartesi günü diyete başladım,bugüne kadar sürekli diyet yaptım ama yaptığım tüm diyetler sabah başlıyor 2 saat sonra bitiyordu.. Bu en uzun ve en kararlı diyetim oldu..
Çok istediğim ve kilo vereceğime inandığım için psikolojimi kimse kötü bir şekilde etkileyemiyor =)
Eğer gerçekten çok isterseniz,inanırsanız,kendinizi hayal ettiğiniz şekilde düşünürseniz zaten yemekler karşısında iştah miştah kalmıyor..
Pazartesi gününden itibaren her sabah limonlu-ballı-ılık su içiyorum..Toksin atmaya birebirmiş..Artık maydonozda yiyeceğim sabahları..O da çok iyi bir toksin atıcıymış.. (Not : Toksinlerin vücuttan uzaklaşması kilo vermeyi hızlandırır)
Sabah 9'da domates/salatalık/ve şu saman gibi olan diyet bisküvilerinden yiyorum.Toplam ağırlığı 40 gram olanlardan..Tül gibi ince olanlar hani 
Saat 11'de : Meyveli yoğurt yiyorum..Kan şekerim düşmesin diye içinde şeker bulunan bir meyveyi tercih ediyorum.Şeftali..Tani yarım şeftali doğruyorum..
1'de de,o bisküvinin kalan kısmını yiyorum..Domates/salatalıkla beraber..
Ama aralarda bol bol su tüketiyorum..Günde 2-3 lt arası..
Akşam üzeride ne yalan söyleyeyim bişey yemiyorum :) Ama saat 8de içtiğim 1 çay bardağı sütümü aksatmadan içiyorum..
Bu diyet belki ağır gelebilir..Ama ben ilk defa bir diyete çok isteyerek çok inanarak başladım..Bu yüzden psikoloji olarak kendimi avutuyorum.. 3 ayda 75 kilodan 55 yada 60'a rahat ulaşırım diyorum..
Bu arada 5 günde 2 kilo verdim bu sayede..Evet hızlı,biliyorum..Ama sürekli hareket ediyorum,spor yapıyorum..Sağlam bir zayıflama yani :)
Karnıma poşet bağlayıp geziyorum =) Çok terletiyor,deneyin derim :)
İnşallah artık bende aranızdayım..
75 kiloyla başladığım 3 aylık yolculuğa 5.günde 73 kiloyla devam ediyorum..
Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..
Zor değil..Birazcık istek,azcık yemek,inanmak....
Allah'a emanetsiniz.
Birşeye inanmak,başarmanın yarısıdır..