Taylan Kümeli Forum
Taylan Kümeli Forum
Anasayfa | Ayarlar | Kayıt | Son Ziyaretinizden Sonraki Mesajlar | Üyeler | Ara | SSS
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifreyi Anımsa

Tüm Forumlar
 Beraber Zayıflamak İsteyenler Forumu
 5 günde 2 kilo :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla

Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Tombik Şeker
Starting Member

Turkey
15 İleti
İletim - 09/07/2010 :  20:08:42  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Herkese Merhaba :) Aranıza bugün katıldım..
Pazartesi günü diyete başladım,bugüne kadar sürekli diyet yaptım ama yaptığım tüm diyetler sabah başlıyor 2 saat sonra bitiyordu..

Bu en uzun ve en kararlı diyetim oldu..
Çok istediğim ve kilo vereceğime inandığım için psikolojimi kimse kötü bir şekilde etkileyemiyor =)

Eğer gerçekten çok isterseniz,inanırsanız,kendinizi hayal ettiğiniz şekilde düşünürseniz zaten yemekler karşısında iştah miştah kalmıyor..

Pazartesi gününden itibaren her sabah limonlu-ballı-ılık su içiyorum..Toksin atmaya birebirmiş..Artık maydonozda yiyeceğim sabahları..O da çok iyi bir toksin atıcıymış.. (Not : Toksinlerin vücuttan uzaklaşması kilo vermeyi hızlandırır)

Sabah 9'da domates/salatalık/ve şu saman gibi olan diyet bisküvilerinden yiyorum.Toplam ağırlığı 40 gram olanlardan..Tül gibi ince olanlar hani

Saat 11'de : Meyveli yoğurt yiyorum..Kan şekerim düşmesin diye içinde şeker bulunan bir meyveyi tercih ediyorum.Şeftali..Tani yarım şeftali doğruyorum..

1'de de,o bisküvinin kalan kısmını yiyorum..Domates/salatalıkla beraber..

Ama aralarda bol bol su tüketiyorum..Günde 2-3 lt arası..

Akşam üzeride ne yalan söyleyeyim bişey yemiyorum :) Ama saat 8de içtiğim 1 çay bardağı sütümü aksatmadan içiyorum..

Bu diyet belki ağır gelebilir..Ama ben ilk defa bir diyete çok isteyerek çok inanarak başladım..Bu yüzden psikoloji olarak kendimi avutuyorum.. 3 ayda 75 kilodan 55 yada 60'a rahat ulaşırım diyorum..

Bu arada 5 günde 2 kilo verdim bu sayede..Evet hızlı,biliyorum..Ama sürekli hareket ediyorum,spor yapıyorum..Sağlam bir zayıflama yani :)
Karnıma poşet bağlayıp geziyorum =) Çok terletiyor,deneyin derim :)

İnşallah artık bende aranızdayım..
75 kiloyla başladığım 3 aylık yolculuğa 5.günde 73 kiloyla devam ediyorum..

Umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız..
Zor değil..Birazcık istek,azcık yemek,inanmak....

Allah'a emanetsiniz.

Birşeye inanmak,başarmanın yarısıdır..

Tombik Şeker
Starting Member

Turkey
15 İleti
İletim - 27/07/2010 :  08:25:17  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
dün gece tartıldım..

yeni kilom : 68.3

Sayfanın En Üstüne Git

Tombik Şeker
Starting Member

Turkey
15 İleti
İletim - 19/07/2010 :  22:42:37  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
2. haftamdayım ama geçen cumartesi ve pazar..Çok çok çok kötü bir şekilde bozdum diyetimi..Pastalar,kolalar,karnım şişene kadar yemeler..
Neyseki az sürdü:)

Başladığım zaman 75 kiloydum..
Az önce tartıldım..
Tam 71.0 kiloyum..:)
Umarım bu şekilde devam eder..
Sevgilimle ve kuzenimle de iddiaya girdim..Çok işe yarıyor..Hırs yapıyor insan..
Deneyin :D

Başarmak sizin elinizde,inandığınız sürece ;))

Siz bir hazinesiniz..İçinizdeki cevherleri çıkarın..

Sayfanın En Üstüne Git

Tombik Şeker
Starting Member

Turkey
15 İleti
İletim - 11/07/2010 :  11:15:06  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sende kendini aç bırakma o zaman.. Yarım saatte bi ağzına bi lokma bişey at ;) Kendini motive et.. Başaracaksınnnnnnnnnnnn..

Sayfanın En Üstüne Git

mervee_pdr
Starting Member

Turkey
4 İleti
İletim - 11/07/2010 :  00:03:25  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bende nerde o irade kesinlikle bişi yemeden duramam. birazcık aç kalsam hmn gözümün önünden çeşit çeşit yemekler geçmeye başlıo:(

Sayfanın En Üstüne Git

Tombik Şeker
Starting Member

Turkey
15 İleti
İletim - 09/07/2010 :  20:10:32  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Halsiz falan kalmıyorum üstelik.. Dedimya sağlam psikoloji ile başlayınca herşey süper gidiyor..

Sizde önce kendinize inanın..Kimseyi tınlamayın/dinlemeyin..Yolunuzda ilerleyin

Sayfanın En Üstüne Git

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Hızlı Geçiş:

Taylan Kümeli Forum

© 2005 TAYLIGHT SAGLIK HIZMETLERI LTD.

Sayfanın En Üstüne Git
Snitz Forums 2000