Taylan Kümeli Forum
Taylan Kümeli Forum
Anasayfa | Ayarlar | Kayıt | Son Ziyaretinizden Sonraki Mesajlar | Üyeler | Ara | SSS
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifreyi Anımsa
 Tüm Forumlar
 Beraber Zayıflamak İsteyenler Forumu
 Yediklerimizi yazalım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Sayfa: 
of 4
Yazar Önceki Konu Konu Önceki Konu  
san_giz
Starting Member

Turkey
6 İleti
İletim - 02/08/2010 :  10:46:50  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
BENDE BAŞLIYORUM. YARIN SANA YEDİKLERİMİ YAZMAYA BAŞLICAM HAYIRLISI ARTIK. ŞU KÖK TARCINLI ZENCEFİL CAYININ TARİFİNİ VERİRMİSİN?

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 02/08/2010 :  08:53:37  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu arada ben kilo alırken eşimde epey bi kilo almıştı şimdi ikimiz birden dikkat ediyoruz..bana diyet konusunda yardımcı oluyo sağolsun diyete başladığımızdan beri tatlı yemiyoruz pek..tatlı ihtiyacını meyve ve kuru incir kuru kayısı o şekilde gidermeye çalışıyoruz..ama katı kurallar insanı caydırıyo o yüzden bişeyi çok özendiğinde tadına bakmanı öneririm ama insan nerede duracağını bilmeli..2 baklavadan bişey olmaz yoksa bende tadıyorum :)

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 02/08/2010 :  08:47:50  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Günaydın..Aslında diyetisyenin listesi bana iyi geldi çünkü öncesinde evde kahvaltı yapmayıp dairede browni tarzı abuk subuk şeyler yiyodum..şimdi kahvaltımı ara öğünlerimi yanımda taşıyorum ve daha karnım acıkmadan bi bakmışım diğer öğün gelmiş..spor çok nadir yapıyorum ama haftada 3 gün 1 saat yürüyüş yapıyorum..bol su içiyorum ve kök tarçınlı yeşil çay gerçekten işe yarıyor..diyetisyen yemeklerden öncede 2 bardak su iç diyo ama ben çoğu zaman unutuyorum..ama önemli olan sebat etmek..yanında öğünlerini taşımanı tavsiye edebilirim..saklama kabına kahvaltını ve arra öğünlerini koyabilirsin böylece acıktığında sağlıksız hazır şeyler yemek zorunda kalmazsın..öğle yemeğinde de eğer çalıştığın yerde yiyosan diyelim makarna pilav çıktı onu almazsın yada tatlı köftenin yarısını yersin falan bu tarz kendine göre ayarlamalar yapabilirsin..ben yediklerimi bi listem var oraya yazıyorum ama ekstradan buraya da yazıyorum ki motive olıyım..yediklerini yazmanı da tavsiye edebilirim..kolay gelsin :))

Sayfanın En Üstüne Git

san_giz
Starting Member

Turkey
6 İleti
İletim - 31/07/2010 :  10:47:49  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu arada boyum 168 yani anlıcan 60 olsam yeter.Beni engelleyen o kadar çok faktör varki. Eşim de kilolu ve yemeğe düşkün. Ben 1 hafta dikkat ediyorum. Bizimki bi başlıyor tatlı yokmu şu yokmu falan diye; eee insanında canı çekiyor. karşımda oturup yiyor.ama ben kararlıyım bu sefer başarıcam hayatım boyunca hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Artık vucut taşımıyor.:(((

Sayfanın En Üstüne Git

san_giz
Starting Member

Turkey
6 İleti
İletim - 31/07/2010 :  10:44:11  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
selamlar gelemedim kaç gündür.ben 82 kg yum. hamileliğimde 35 kg aldım ancak bu kiloya düşebildim. Diyetisyenede gittim. Aslında ne yemem gerektiğini biliyorum, ama çalıştığım için her zaman uyamıyorum. Ayrıca diyetisyenlerin yazdığı listeler beni zorluyor. Bende başlıcam ve yazıcam senden önerilerini bekliyorum. Bu arada spor yapıyormusun?

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 30/07/2010 :  08:55:36  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Akşam :Ton balıklı salata
2 dilim light ekmek

Ara Öğün : 1 muz
yeşilçay

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 29/07/2010 :  15:54:22  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Öğle : yarım kase çorba
1 kase cacık
susuz patates yemeği
maden suyu

Ara öğün : 2 incir
yarım muz
2 kepekli bisküvi
yeşilçay

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 29/07/2010 :  12:07:07  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dün öğlen : 4 kaşık türlü
4 kaşık erik hoşafı
yarım kase çorba
maden suyu

Ara Öğün : 4 kepekli bisküvi
yeşilçay

Akşam : Bol salata
2 yumurta
2 dilim light uno ekmek (esmer)

Ara Öğün : 1 muz
1 dilim ananas (aslında 1 bardak kefir içmem gerekiyodu)

Bu sabah: kahvaltıdan yarım saat önce detox (zencefil zerdeçal karışımı çay)
2 dilim light ekmek
2 kibrit kutusu peynir
2 ceviz

Ara Öğün : yarım muz

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 29/07/2010 :  12:00:57  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim :)) 1 ay oldu diyetisyenle zayıflıyorum..66.700 le başladım şimdi 62.00 kg yum..başlarken çok moralsizdim, kendi kendime veremiyodum çünkü kendimi hep aç bırakıyodum sonra kısa sürede pes edip abartıyodum şimdi yiyerek zayıflıyorum..ve herkese bi diyetisyen öneririm..insan sağlıklı beslenmeyi öğreniyo öncelikle..sen kaç kg sun..hedefin ne ? burda çok yazan yok başlık açılmış ama başlığı devam ettirmek bana kaldı..

Sayfanın En Üstüne Git

san_giz
Starting Member

Turkey
6 İleti
İletim - 29/07/2010 :  10:45:31  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
özgün merhaba kaç kiloyla başladın diyete kaç gün oldu ve ne kadar verdin çok azimlisin kutluyorum bu arada...

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 28/07/2010 :  09:00:03  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Akşam : 15 adet kuşbaşı
salata
Ara öğün :üzüm, kiwi

Sabah : 2 dilim uno denge light ekmek
5 zeytin
2 kibrit kutusu peynir

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 27/07/2010 :  09:31:56  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sabah : 2 kibrit kut. peynir
2 dilim light denge ekmek (uno)
2 ceviz

Sayfanın En Üstüne Git

Tombik Şeker
Starting Member

Turkey
15 İleti
İletim - 27/07/2010 :  08:30:15  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sabah uyanınca : Kekik Suytu (Limonlu) 1 su bardağı -ılık

Sonra kahvaltıda : 1 paket 40 grm lık form bisküvinin yanında 1 kibrit kutusu büyüklüğünde sayılacak peynir+ salatalıl + 2 yeşil zeytin

Sonra da yarım şeftali,1 elma,yarım armut..

Başka da bişey yemedim..

Birşeye inanmak,başarmanın yarısıdır..
Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 26/07/2010 :  16:38:37  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
en son 63.900 gr dım..bugün 62.00 çıktım ve diyet listem 1600 kaloriye çıktı geçen haftalarda 1200 idi.

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 26/07/2010 :  09:24:14  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Malesef haftasonu diyetimi uygulayamadım uyku düzeni falanda farklı oluyo..ama 1200 kaloriyi çok geçmemeye çalıştım..diyetisyenle randevum var bakalım bu hafta ne kadar vermişim..

Sayfanın En Üstüne Git

Tombik Şeker
Starting Member

Turkey
15 İleti
İletim - 23/07/2010 :  22:04:01  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sabah uyanınca : 1 su bardağı ballı-limonlu-ılık su

Sabah kahvaltısı olarak : 1 paket form bisküvi

Arada bir tane elma

Öğle 13 : Bir kase içine elma dilimleri doğranmış yoğurt

Arada bir armut..

Günde 3 litre su..

19. günümdeyim:)

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 23/07/2010 :  09:35:47  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dün Akaşam : 2 kaşık taze fasülye
ton balıklı salata (60gr)
1 havuç

Sabah : 1 dilim ananas
1 kibrit kutusu peynir
yarım simit

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 22/07/2010 :  16:28:09  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dün akşam :ton balıklı makarna
Ara öğün : 1 ananas dilimi
Sabah : 1 ananas dilimi
Ara öğün : 2 ceviz, yeşilçay
Öğlen : 1 kase çorba
salata
1 köfte
Ara öğün : 1 yeşil elma,yeşilçay

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 20/07/2010 :  09:33:43  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Akşam : 4 kaşık nohut nohut yemeği susuz
3 kaşık sulu köfte
1 armut

Sayfanın En Üstüne Git

Tombik Şeker
Starting Member

Turkey
15 İleti
İletim - 19/07/2010 :  22:50:15  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bugün hiç süt içmemişim.. Gidip süt içeceğim şu an:)

Sayfanın En Üstüne Git

Konu 4 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2  3  4

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Hızlı Geçiş:

Taylan Kümeli Forum

© 2005 TAYLIGHT SAGLIK HIZMETLERI LTD.

Sayfanın En Üstüne Git
Snitz Forums 2000