İletim - 09/08/2010 : 17:57:59
Özgün, başladığın noktadan bu günlere bakınca insan seviniyor. Sen de çok iyi vermişsin ama.ben de 61-62 olacağım günleri görecek miyim???hedefim 60-62 kilo....
İletim - 09/08/2010 : 10:19:16
çoookkk mutluyum 10 günde 1.700 gr vermişim. diyete ve spora devaammmm.ben ayda 2 kilo verebileceğimi sanıyordum ama 1 ayda toplam 4 kilo vereceğim sanırım.
Özgün bu liste uymamış halin mi? bence vermişsindir.umarım senden de güzel haberler alırız.
İletim - 06/08/2010 : 20:23:46
akşamüstü:1 saat yüzme
akşam:küçük bi tabak haşlanmış börülce.domates-salatalık-dondurma :((( diyetisyenim süt-yoğurt yerine yiyebilirsin demişti gene de vicdan azabı çekiyorum. yarın 2 saat yüzeceğim söz:((( tek mutlu olduğum yön; hiç ekmek yemiyorum.
haftaya diyetisyene gideceğim bakalım son durum ne olack?
şuan kaç kiloda olduğumu bilmiyorum bilmek te istemiyorum ama geçen seneye nazaran bi 7-8 kilo fazlalığım var.kıyafetlerimin (alt beden) neredeyse çoğu olmuyor:( bugün itibariyle; sabah 2 dilim ekmek peynir reçel 1 bardak çay 2 zeytin
ara öğün 3 adet siyah kuru üzüm
öğlen koca bir kase sirkeli salata ve etimek
ara öğün 1 şeftali
akşam eve gidince tartılacağım yarın yazarım kilomu
İletim - 05/08/2010 : 14:40:33
Mrblar :) Ekstra bi çaba harcamana gerek yok bi bakmışsın kendiliğinden gitmiş..zaten yüzüyomuşsunda yüzme harika bi spor tüm kasları çalıştırıyo ve sıkılaştırıyo da..insan haftada 1 kg ı hedefliyo ama bi bakıyo 400 gr vermiş bi bakıyo 1200..ortalama bi hedef bu..
Bu sabah : 2 dilim light uno ekmek 2 kibrit kutusu peynir 2 ceviz 2 kuru kayısı
Ara öğün : 3 kepekli light bisküvi
Öğle yemeği : yarım kase çorba yarım kase hoşaf 1 ince dilim esmer ekmek sulu köfte 4 kaşık (susuz)
Dün yine biraz abarttım sanırım listem haricinde 10 tane hurma yedim :S havalarda çok sıcak yürüyemedim :(
İletim - 05/08/2010 : 14:17:41
özgün süpersin.sanırım sen ayda 4 kilo verdin.darısı benim başıma:)))
ben ayda 2 kilo vermeyi düşünüyorum.diyetisyenim ayda 4 kilo verirsin diyor ama ben kısa sürede kilo vermek istemiyorum.Normalde benimde 8 kilo vermem gerekiyormuş ama ben 10 kilo vereyim yeter diyorum..
ben hala diyeti bozmadım.spor olarak hergün yüzüyorum.
İletim - 04/08/2010 : 08:53:54
Seloo kolay gelsin 10 kiloyu inş. 2-2,5 ay gibi bi sürede verirsin..zaten diyetisyenin söylediklerine uyduğunda kilolar kendiliğinden gidiyo sende görüceksin..İnşallah benim de vermem gereken bi 8 kilom var..
Bende dün 3 profiterol yiyerek bozdum..bide cheesecake yedim yarım dilim ki güzel bile değildi :(( ama bugün kaldığım yerden devam ediyorum..hatta ekstrada yürüyüş yapıcam dünü dengelemek için..
Herkese kolay gelsin arkadaşlar verdiğiniz kiloları da paylaşırsanız güzel olur..
İletim - 02/08/2010 : 11:44:39
Yemeklerden 2 saat sonra yeşilçay içiyorum günde 3 kere mesela 10.30 gibi, 4 te ve akşam 9 da..kök tarçını aktardan aldım poşet yeşil çayla birlikte tarçını da koyuyorum..bide sabahları detoxum var..onu da bi gece önceden hazırlıyorum..bi kavonoza 2 kök tarçın, 2 dilim zencefil 2-3 tanede zerdeçal koyuyorum üstüne 2 su bardağı kaynamış su koyuyorum bu gece demleniyo..sabahta 1 çay kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp karıştırıyorum kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum..iki günlük hazırlıyorum..diğer sabahta kalanını içiyorum yine bal ve sirke katarak..bunu 1 haftadır yapıyorum..
Daha öncesinde de detox olarak ananas vermişti..kahvaltıdan yarım saat önce 1 dilim ananas yiyodum o da kan inceltiyo ve yağ yakımında faydası var sanırım..onu da 2-3 hafta yapmıştım..