Taylan Kümeli Forum
Taylan Kümeli Forum
Anasayfa | Ayarlar | Kayıt | Son Ziyaretinizden Sonraki Mesajlar | Üyeler | Ara | SSS
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifreyi Anımsa
 Tüm Forumlar
 Beraber Zayıflamak İsteyenler Forumu
 Yediklerimizi yazalım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Sayfa: 
of 4
Yazar Önceki Konu Konu Önceki Konu  
HAKYUZ
Starting Member

14 İleti
İletim - 28/06/2010 :  15:57:38  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Sabah,öğle ,akşam ve araları yazalım arkadaşlar.Başaracağız

seloo
Starting Member

17 İleti
İletim - 09/08/2010 :  17:57:59  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Özgün, başladığın noktadan bu günlere bakınca insan seviniyor. Sen de çok iyi vermişsin ama.ben de 61-62 olacağım günleri görecek miyim???hedefim 60-62 kilo....

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 09/08/2010 :  15:37:29  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Şöyleki misafirim falan vardı akşamları çok abarttım zaten farkındasındır her öğünü düzenli olarak yazamadım :(

13.30 da randevum vardı bu hafta 600 gr almışım..en son 61.400 düm..hoppp eski kiloma dönmüşüm 62.00 yim..

Seloo zayıflamana çok sevindim 1.700 çok güzel..aynen devam..bu tempoda zaten 2 kg az kaldı..

Bende yediklerimi yazmaya devam edicem bırakınca abartıyorum..

İnşallah bi dahaki sefere daha güzel haberler vermeyi isitiyorum..

Sayfanın En Üstüne Git

seloo
Starting Member

17 İleti
İletim - 09/08/2010 :  10:19:16  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
çoookkk mutluyum 10 günde 1.700 gr vermişim. diyete ve spora devaammmm.ben ayda 2 kilo verebileceğimi sanıyordum ama 1 ayda toplam 4 kilo vereceğim sanırım.

Özgün bu liste uymamış halin mi? bence vermişsindir.umarım senden de güzel haberler alırız.

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 09/08/2010 :  09:06:23  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu sabah : 2 dilim light ekmek
2 kibrit k. peynir
2 ceviz
1 hurma

Bugün diyetisyenle randevum var..ama zayıflayamadım sanki bu hafta, listeye pek uyduğum söylenemez :(

Sayfanın En Üstüne Git

seloo
Starting Member

17 İleti
İletim - 06/08/2010 :  20:23:46  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
akşamüstü:1 saat yüzme

akşam:küçük bi tabak haşlanmış börülce.domates-salatalık-dondurma :((( diyetisyenim süt-yoğurt yerine yiyebilirsin demişti gene de vicdan azabı çekiyorum. yarın 2 saat yüzeceğim söz:(((
tek mutlu olduğum yön; hiç ekmek yemiyorum.

haftaya diyetisyene gideceğim bakalım son durum ne olack?

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 06/08/2010 :  16:17:20  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dün akşam :kırmızı et (100 gr)

Bu sabah : 2 dilim light ekmek
2 kibrit k. peynir
5 zeytin
2 ceviz
2 kuru kayısı

Ara öğün : 3 kepekli bisküvi

Öğle : 1 kase çorba
5 kaşık bezelye yemeği
tatlı (yarım porsyon)

Sayfanın En Üstüne Git

seloo
Starting Member

17 İleti
İletim - 06/08/2010 :  16:08:29  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
varan kaç kilo ile başladın? diyete başlayalı ne kadar oldu?

Sayfanın En Üstüne Git

seloo
Starting Member

17 İleti
İletim - 06/08/2010 :  16:06:18  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sabah 2 saat yüzme

sabah 1 küçük dilim peynir-salata-tane zeytin

öğlen 2 tane ızgara köfte-2 küçük ızgara patates-1 bardak süt

ara öğün 1 tane şeftali

öğleden sonra yüzmeye devamm...

Sayfanın En Üstüne Git

varan
Starting Member

Turkey
21 İleti
İletim - 06/08/2010 :  14:24:27  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
akşam malessef fazla kacırdım :((
kocaman bir pizza ve 2 bardak kola

sabah:
1 dilim ekmek
peynir,1 zeytin,salata ve 1 bardak çay

öğlen:
1 şeftali
1 dilim karpuz

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 05/08/2010 :  16:30:56  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Öğle yemeğinden sonra;

Ara öğün : 2 kayısı
1 ceviz

Sayfanın En Üstüne Git

seloo
Starting Member

17 İleti
İletim - 05/08/2010 :  15:45:47  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu sabah 1 saat yüzdüm.ben hiç ekmek yemiyorum onun yerine pilav yiyorum.

öğlen: 3 kaşık yağsız pilav-1 haşlanmış orta boy patates-1 küçük kase light yoğut.

akşam üstü tekrar yüzeceğim:)))

Sayfanın En Üstüne Git

varan
Starting Member

Turkey
21 İleti
İletim - 05/08/2010 :  15:14:09  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba

şuan kaç kiloda olduğumu bilmiyorum bilmek te istemiyorum ama geçen seneye nazaran bi 7-8 kilo fazlalığım var.kıyafetlerimin (alt beden) neredeyse çoğu olmuyor:(
bugün itibariyle;
sabah
2 dilim ekmek
peynir
reçel
1 bardak çay
2 zeytin

ara öğün
3 adet siyah kuru üzüm

öğlen
koca bir kase sirkeli salata ve etimek

ara öğün
1 şeftali

akşam eve gidince tartılacağım yarın yazarım kilomu

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 05/08/2010 :  14:40:33  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Mrblar :) Ekstra bi çaba harcamana gerek yok bi bakmışsın kendiliğinden gitmiş..zaten yüzüyomuşsunda yüzme harika bi spor tüm kasları çalıştırıyo ve sıkılaştırıyo da..insan haftada 1 kg ı hedefliyo ama bi bakıyo 400 gr vermiş bi bakıyo 1200..ortalama bi hedef bu..

Bu sabah : 2 dilim light uno ekmek
2 kibrit kutusu peynir
2 ceviz
2 kuru kayısı

Ara öğün : 3 kepekli light bisküvi

Öğle yemeği : yarım kase çorba
yarım kase hoşaf
1 ince dilim esmer ekmek
sulu köfte 4 kaşık (susuz)

Dün yine biraz abarttım sanırım listem haricinde 10 tane hurma yedim :S havalarda çok sıcak yürüyemedim :(

Sayfanın En Üstüne Git

seloo
Starting Member

17 İleti
İletim - 05/08/2010 :  14:17:41  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
özgün süpersin.sanırım sen ayda 4 kilo verdin.darısı benim başıma:)))

ben ayda 2 kilo vermeyi düşünüyorum.diyetisyenim ayda 4 kilo verirsin diyor ama ben kısa sürede kilo vermek istemiyorum.Normalde benimde 8 kilo vermem gerekiyormuş ama ben 10 kilo vereyim yeter diyorum..

ben hala diyeti bozmadım.spor olarak hergün yüzüyorum.

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 04/08/2010 :  08:53:54  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Seloo kolay gelsin 10 kiloyu inş. 2-2,5 ay gibi bi sürede verirsin..zaten diyetisyenin söylediklerine uyduğunda kilolar kendiliğinden gidiyo sende görüceksin..İnşallah benim de vermem gereken bi 8 kilom var..

Bende dün 3 profiterol yiyerek bozdum..bide cheesecake yedim yarım dilim ki güzel bile değildi :(( ama bugün kaldığım yerden devam ediyorum..hatta ekstrada yürüyüş yapıcam dünü dengelemek için..

Herkese kolay gelsin arkadaşlar verdiğiniz kiloları da paylaşırsanız güzel olur..

Sayfanın En Üstüne Git

seloo
Starting Member

17 İleti
İletim - 03/08/2010 :  16:37:28  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Özgün seni tebrik ederim.

Son 1 yılda 8 kilo aldım.geçen hafta diyetisyen eşiliği ile diyete başladım.hedefim 10 kilo vermek.1 hafta geçti bile...

sabah
1domates 1salatalık
1 kibrit kutusu peynir
1 dilim kepek ekmek

Sayfanın En Üstüne Git

__angel__
Starting Member

48 İleti
İletim - 03/08/2010 :  14:09:01  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
slmm kıslar ben geldimmmmm
hadı kg vermeye başlayalımmmgh

sabır ve azimle bende başaracağım.....Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 02/08/2010 :  14:42:54  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu hafta 600 gr vermişim son kilom 61.400

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 02/08/2010 :  11:45:59  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bugün kahvaltı yapmadım diyetisyene gidicem çünkü çok çıkmıyım diye..

Sayfanın En Üstüne Git

Özgün
New Member

Turkey
57 İleti
İletim - 02/08/2010 :  11:44:39  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yemeklerden 2 saat sonra yeşilçay içiyorum günde 3 kere mesela 10.30 gibi, 4 te ve akşam 9 da..kök tarçını aktardan aldım poşet yeşil çayla birlikte tarçını da koyuyorum..bide sabahları detoxum var..onu da bi gece önceden hazırlıyorum..bi kavonoza 2 kök tarçın, 2 dilim zencefil 2-3 tanede zerdeçal koyuyorum üstüne 2 su bardağı kaynamış su koyuyorum bu gece demleniyo..sabahta 1 çay kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı elma sirkesi katıp karıştırıyorum kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum..iki günlük hazırlıyorum..diğer sabahta kalanını içiyorum yine bal ve sirke katarak..bunu 1 haftadır yapıyorum..

Daha öncesinde de detox olarak ananas vermişti..kahvaltıdan yarım saat önce 1 dilim ananas yiyodum o da kan inceltiyo ve yağ yakımında faydası var sanırım..onu da 2-3 hafta yapmıştım..

Sayfanın En Üstüne Git

Konu 4 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2  3  4

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Hızlı Geçiş:

Taylan Kümeli Forum

© 2005 TAYLIGHT SAGLIK HIZMETLERI LTD.

Sayfanın En Üstüne Git
Snitz Forums 2000