Taylan Kümeli Forum
Taylan Kümeli Forum
Anasayfa | Ayarlar | Kayıt | Son Ziyaretinizden Sonraki Mesajlar | Üyeler | Ara | SSS
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifreyi Anımsa
 Tüm Forumlar
 Beraber Zayıflamak İsteyenler Forumu
 aktif yazışabileceğim arkadaşlar arıyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Sayfa: 
of 4
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
3lcin
Starting Member

Turkey
10 İleti
İletim - 03/06/2010 :  23:37:42  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mrb.ben 170 boyunda 78 kiloyum bende zayıflamak istiyorum...birbirimizi motive etceksek eğer lütfen bende aranıza katılmak istiyorum....

Sayfanın En Üstüne Git

emels
Starting Member

Turkey
12 İleti
İletim - 03/06/2010 :  11:28:50  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
evet tartı doğruysa 1 kilo vermişim :) nasıl oldu ben de anlayamadım :)

Sayfanın En Üstüne Git

sanem_sanem
Starting Member

39 İleti
İletim - 03/06/2010 :  10:53:52  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
karemela arkadaşm bnm de boyum 1.66 ve su an 78 kiloyum .. 2 aydr sağlıklı beslenmeye çalışıorum..ben diyet yapmıorum artık çnkü kendimi bu kalıba sakmaya başlayınca kilo veremiyorum bunu farekettm. 2 ay boyunca spor yaptım ve hala devam ediyorum 8 kilo verdm ve daha 20 kilo daha vermk istiyorum.. sen yeter ki karar ver başaramaycğn şey yok..

Sayfanın En Üstüne Git

sanem_sanem
Starting Member

39 İleti
İletim - 03/06/2010 :  10:50:02  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
emelcim bn de yiorum çikolata =)) arada kaçıo tabi =)) ama snrasında telafi etmk gerekio tbi..

Sayfanın En Üstüne Git

karamela
Starting Member

Turkey
14 İleti
İletim - 02/06/2010 :  15:34:11  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaşlar.Ben 21 mayıs tarihinden bu yana diyet yapıyorum.73kilo ile başladım şu an 71 kiloyum.Boyum 1.65 9 temmuza kadar 65 kilo olmam lazımmmm:(:( başarır mıyım dersiniz?

Sayfanın En Üstüne Git

emels
Starting Member

Turkey
12 İleti
İletim - 01/06/2010 :  22:40:51  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
pof çikolata yedim bugun ben bu ısı basaramıcam sanırım

Sayfanın En Üstüne Git

emels
Starting Member

Turkey
12 İleti
İletim - 01/06/2010 :  10:36:44  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
26 yasındayım. Evet dün makarna yedim ama aksam telafi ettim :)

Sayfanın En Üstüne Git

sanem_sanem
Starting Member

39 İleti
İletim - 01/06/2010 :  08:54:54  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
=)) hepimize oluo arada ama hadi sen de başla.. yaş kaç ?

Sayfanın En Üstüne Git

emels
Starting Member

Turkey
12 İleti
İletim - 31/05/2010 :  13:55:32  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Hşbulduk sanem :) Bugün başlıcaktım ama makarna yedim nolcak bnm bu halm bilmiyorum

Sayfanın En Üstüne Git

sanem_sanem
Starting Member

39 İleti
İletim - 31/05/2010 :  09:27:16  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
mrb emel hoşgeldnnn.. =))

Sayfanın En Üstüne Git

emels
Starting Member

Turkey
12 İleti
İletim - 30/05/2010 :  15:16:12  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba ben de 104 kilo 1 60 boyundayım. Buradan birbirimize destek olabiliriz. Sürekli aldım verdim ama onlar eskide kaldı şimdi yeniden sağlıklı yaşama merhaba :)

Sayfanın En Üstüne Git

tatlışeyy
Starting Member

Turkey
6 İleti
İletim - 24/05/2010 :  18:23:02  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba bende yeni keşfettim burayı sanırım tahminen 65 kilo warım 23 yasındayım boyumda 1.74 yaklaşık 3 4 sene once kendi çabamla ve irademle düzenli sporla vermiş oldugum 18 kiloyu geri aldım:( şimdi 1 aydır falan diyete basladım aralarda biraz bozdum daha doğrusu ay sonu sınawlarım war birazda onların stresiyle bi baktım yememeye başladım stresten uyku uyuamadım doğru durust baktım yemiyorum fazla tatlıda canım istemiyo aynen devam ettim dun itibariyle 40 beden elbiselere ve bi pantolona girdim sanırım 2 3 kg verdim ama tartılmadım henuz fırsat bulup:( sınava calıstıgım için enerji versin diye kalsium sandozda içiyorum şimdilik iyi gidiyo en onemlisi atıştırmayı tatlıyı kestim.ama bazen hiç sebepsiz bas ağrım oluyo kendim aç bırakmadıgım halde sanırım stresten:(

Sayfanın En Üstüne Git

tugbakrn
Starting Member

Turkey
33 İleti
İletim - 15/05/2010 :  23:39:23  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
slm arkadaslar uzun zamandır foruma ugramıyodum.
170 boyundayım kilom 64.rejıme ve yuruyuslre baslayalı 4 gun oldu sabah 8 de ve aksam 6 da 1 saat tempolu yuruyus yapıyorum sımdılık cok isteklı ve ıradelı başladım hedefım 58.asla olmaz basaramam demeyın kendınızı ıncecık hayal edın ve neden olmasın diyin:) ben öyle yapıyorum ve iştahım yemeyerk bayaaa kapandı yaza incecık gırıcem inşallah:))) herkeseeeee boooll kilo vermeler :))

tugba karanSayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 14/05/2010 :  11:42:31  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu sabah tartıldım 78,5 çıktım çok ağır ilerliyor yaaa

vücüdum direnç gösteriyor diye avunuyorum :(

h.içi iyi de haftasonu çok zor diet yapmakkkkk

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 13/05/2010 :  15:53:34  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sabah kepekli ekmeğe b.peynirli tost

arada bir elma

öğlen bir simit ve ayran

akşama allah kerim:)

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 12/05/2010 :  17:48:21  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese merhaba tekrar

oğlum hasta olduğu için biraz ara vermek zorunda kaldım ama bugün yine başladım:)

bugün yediklerimi sayıyorum

kepekli tost ekmeğine beyaz peynir domatesi tost

öğlen 1 kase ezo gelin çorba bir dilim kepekli ekmek yoğurtlu kabak ve havuç

biraz önce de yarım paket etiform ve elma yedim

yoğurtlu semiz otu salatası çok basit yaa yıkıyosun dopğruyosun ve sarımsaklı yoğurtla karıştırıyosun zıcık da z.yağ nam nam

akşam da pilavlık bulguru haşlayıp yoğurtla karıştırıp yemeği planlıyorum o da süper bi diet yemeği tavsşye ederim kızlar

Sayfanın En Üstüne Git

ayse-gul
Starting Member

2 İleti
İletim - 06/05/2010 :  12:21:18  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sanem hoşbuldum

Sayfanın En Üstüne Git

menos
Starting Member

8 İleti
İletim - 05/05/2010 :  16:03:16  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese selamlar.bende aranıza yeni katıldım banada yardım edin lütfen:(

TuRŞuSayfanın En Üstüne Git

gülşaah
Starting Member

Turkey
1 İleti
İletim - 04/05/2010 :  23:46:39  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhabaa =))bende aranıza yeni katıldım :) zayıflamak istiyorum ama birtürlü motive olamıyorum :( 57 kiloyum 163 boyundayım ideal kilom 51 miş =( 4 yada 5 kilo vermem lazım birbirimize yardımcı olalımm nolurr =((

gülümseSayfanın En Üstüne Git

sanem_sanem
Starting Member

39 İleti
İletim - 04/05/2010 :  16:03:48  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
AYŞEGÜL HOŞGELDİN =))

Sayfanın En Üstüne Git

Konu 4 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2  3  4

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Hızlı Geçiş:

Taylan Kümeli Forum

© 2005 TAYLIGHT SAGLIK HIZMETLERI LTD.

Sayfanın En Üstüne Git
Snitz Forums 2000