Taylan Kümeli Forum
Taylan Kümeli Forum
Anasayfa | Ayarlar | Kayıt | Son Ziyaretinizden Sonraki Mesajlar | Üyeler | Ara | SSS
Kullanıcı Adı:
Şifre:
Şifreyi Anımsa
 Tüm Forumlar
 Beraber Zayıflamak İsteyenler Forumu
 aktif yazışabileceğim arkadaşlar arıyorum
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Sayfa: 
of 4
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 21/04/2010 :  17:35:42  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. kaç kilo olduğumu tam bilmiyorum 80 civarıdır sanırım. 65 e düşmek istiyorum.. öğün çğün neler yediğimizi paylaşalım birbirimizi motive edelim..

Hamile kalmadan önce 65 kiloydum mutlaka eski kiloma dönücem..

ulviyye
Starting Member

Azerbaijan
5 İleti
İletim - 31/08/2010 :  21:56:58  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]
İMDAT BEN DE KİLO VERMEK İSTİYORUM. AMA DURUM VAHİM.aRTIK KENDİMDEN HOŞLANMIYORUM. REJİM YAPTIKÇA DAHA ÇOK KİLO ALIYORUM. İRADEM DE ÇOK ZAYIF. BANA BİRAZ MORAL.

selam canim.sana moral verebilirim. birincisi cok buyuk irade lazim arkadasim....onu kendinde olusturmalisin.ac fashion tv-yi bak kizlara,dusun benim onlardan neyim eksik???? inan bana hic bir weyin!!! onun icin de diyete baslamalisin.her gun yediklerini bana yaz. ben de sana ....ve boylece bir- birimizi motive ederek zayiflayacagiz. kac kilosun su an? ve kac vermek istiyosun yaz bana ....Inwallah ben sana destek olucagim canim....

beraber zayiflayalim!Sayfanın En Üstüne Git

ulviyye
Starting Member

Azerbaijan
5 İleti
İletim - 31/08/2010 :  21:52:19  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]
merhaba arkadaslar,

[red]ulviyye,
ben sabahlari karbonhidrat li gidalar,öglen de protein ve
karbonhidrat li,aksamda sade proteinli gidalar yiyorum ve saat 19 dan sonrada hicbir sey yemiyorum hergün 2,5-3,5 litre su iciyorum.

Azra nur merhaba canim.nasilsin? Zayifladinmi ramazanda? Azra nurcum,bana menu verebilirmisin? ben de senin menunle zayiflamak isterim...benim 5kq fazlam var.su anda 58-im.ama 53 olmak isiyorum.Lutfen ...yardimci olurmusun? menunu yaz yeter.

deral
Starting Member

1 İleti
İletim - 27/08/2010 :  00:51:07  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
İMDAT BEN DE KİLO VERMEK İSTİYORUM. AMA DURUM VAHİM.aRTIK KENDİMDEN HOŞLANMIYORUM. REJİM YAPTIKÇA DAHA ÇOK KİLO ALIYORUM. İRADEM DE ÇOK ZAYIF. BANA BİRAZ MORAL.

Sayfanın En Üstüne Git

Azra_nur
Starting Member

Germany
2 İleti
İletim - 25/08/2010 :  18:24:06  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadaslar,

ulviyye,
ben sabahlari karbonhidrat li gidalar,öglen de protein ve
karbonhidrat li,aksamda sade proteinli gidalar yiyorum ve saat 19 dan sonrada hicbir sey yemiyorum hergün 2,5-3,5 litre su iciyorum.

emels,
Evet canim birbirimizi motive edelim,motivenin cok faydasi oluyor.

Ben suan iki gün önce yedigim dondurmalarin ve kurabiyenin
cezasi ni cekiyorum tam 1 kg almissim ama yavas yavas
insallah o kiloyuda veririm.

Selamlar Azra-nur

Hedefim ZayiflamakSayfanın En Üstüne Git

emels
Starting Member

Turkey
12 İleti
İletim - 24/08/2010 :  01:33:23  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Azra nur çok güzel... Ben de 106 kiloyum... 50 kilo vermek istiyorum. Fakat ramazandan sonra baslamayı düşünüyorum en azından ramazanda almiyim yeter... Birbirimizi motive edelim. zayıflayalım...

Sayfanın En Üstüne Git

ulviyye
Starting Member

Azerbaijan
5 İleti
İletim - 23/08/2010 :  20:08:02  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]
Merhaba arkadaslar,
google de bir sey ararken tesadüfen burayi kesf ettim.
Bende izniniz olursa araniza katilmak istiyorum.
ben 14.06.10 da rejime basladim o günden bügüne kadar tam 22,1 kg verdim halen de diätime devam etmekteyim.Ama bügün halzizlestimmi anlamadim dondurma ve kurabiye yedim baya özlemisim tadlarini yarin kendime ceza vermem lazim,cünkü verdigim kilolari alma tehlikesi yasamayim yoksa bukadar emegim bosa gider.
Ben 35 yasindayim 4 tane cocuklarim var 3 erkek ve 1 kiz.130,8 kg dan 108,7 kg düstüm evet cok sasirtici degilmi baya baya kilom var biliyorum

azra nur.merhaba canim.ne guzel 4 tane cocugun olmasi...allah bagiwlasin.benim 1 tane var,oglan.nasil verdin o kilolari????yaza bilirmisin bana diyetini. ??? sende skype varmi?

Azra_nur
Starting Member

Germany
2 İleti
İletim - 23/08/2010 :  19:33:12  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Merhaba arkadaslar,
google de bir sey ararken tesadüfen burayi kesf ettim.
Bende izniniz olursa araniza katilmak istiyorum.
ben 14.06.10 da rejime basladim o günden bügüne kadar tam 22,1 kg verdim halen de diätime devam etmekteyim.Ama bügün halzizlestimmi anlamadim dondurma ve kurabiye yedim baya özlemisim tadlarini yarin kendime ceza vermem lazim,cünkü verdigim kilolari alma tehlikesi yasamayim yoksa bukadar emegim bosa gider.
Ben 35 yasindayim 4 tane cocuklarim var 3 erkek ve 1 kiz.130,8 kg dan 108,7 kg düstüm evet cok sasirtici degilmi baya baya kilom var biliyorum

Hepinize iyi kilo vermeler dilegimle hoscakalin yarin görüsürüz.

Selamlar Azra_nur

Hedefim Zayiflamak

Azra_nur tarafından 23/08/2010 23:49:12 tarihinde değiştirildi

Azra_nur tarafından 23/08/2010 23:50:33 tarihinde değiştirildiSayfanın En Üstüne Git

emels
Starting Member

Turkey
12 İleti
İletim - 23/08/2010 :  04:03:09  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tekrardan merhaba... Ramazanda en azından kilo almayalım... Ben rejimi bıraktım üstüne 2 kilo aldım çok pişmanım. Ramazandan sonra tekrar baslamak istiyorum. Hergün yazısalım...

Sayfanın En Üstüne Git

ulviyye
Starting Member

Azerbaijan
5 İleti
İletim - 22/08/2010 :  20:31:29  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de ben 19 ocaktan beri diyet yapıyorum ve 76 kilodan 64 kiloya düştüm ve şu anda kilo vermem durdu ve kilo verirken de ilk zamanlar haftada 1 kilo verirken sonraları çok yavaşladı sizce ne yapmam lazım bu arada boyum 1.64 58 kilo olmak istiyorum

arkadawim hadi bir birimize destek olalim.motive edelim.bana zayiflamak icin destek lazim. ne olursun????

ulviyye
Starting Member

Azerbaijan
5 İleti
İletim - 22/08/2010 :  20:24:31  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba arkadawlar. ben Bakuden yaziyorum. zayiflamak icin desteyinize ihtiyacim var,ben evliyim,anneyim,1 oglum var.lutfen anneler aktiv olun.yaziwalim.ok?

senem@
Starting Member

Turkey
1 İleti
İletim - 21/08/2010 :  21:34:48  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Meraba arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de ben 19 ocaktan beri diyet yapıyorum ve 76 kilodan 64 kiloya düştüm ve şu anda kilo vermem durdu ve kilo verirken de ilk zamanlar haftada 1 kilo verirken sonraları çok yavaşladı sizce ne yapmam lazım bu arada boyum 1.64 58 kilo olmak istiyorum

Sayfanın En Üstüne Git

üzgün12
Starting Member

Turkey
2 İleti
İletim - 07/08/2010 :  03:35:39  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

tekrar merhaba,

kendi başıma olmayacağını anladım ve diyetisyene başladım

19/06/2010 da 80,1 ile başladım bu sabah 77 çıktım :)
para vermeden olmuyormuş bu iş:)

mrh yeni üye oldum gecenin yarısı moral bozuluğu ve siteyi bilmemekle sana yazdım.diyet ve spor yapıyorum bir gelişme olmadığı için bırakıyorum diyeti.bu bacaklar diyetle ve de sporla düzelmez mi çok kötü ve kalınlar lütfen önerisi olan var mı aranızda

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 23/07/2010 :  14:40:53  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
72,5 :)

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 20/07/2010 :  15:06:51  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
73,5:)

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 20/07/2010 :  15:06:22  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

alıntı:

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım. kaç kilo olduğumu tam bilmiyorum 80 civarıdır sanırım. 65 e düşmek istiyorum.. öğün çğün neler yediğimizi paylaşalım birbirimizi motive edelim..

nasil motive ediyorsun kendini ?

eski fotoğraflarıma bakıyorum :)

Sayfanın En Üstüne Git

sel.ma
Starting Member

France
4 İleti
İletim - 19/07/2010 :  14:15:35  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

Merhaba,

nasil motive ediyorsun kendini ?Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 14/07/2010 :  17:28:43  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
74,5 :)

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 05/07/2010 :  18:09:43  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bu sabah 76,4:)

Sayfanın En Üstüne Git

simego55
Starting Member

Turkey
16 İleti
İletim - 01/07/2010 :  15:43:51  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Saglıklı Yaşam Cilt Bakım Ürünleri Kolay Diyet Kİlo Alma Ve Kilo Verme

Sayfanın En Üstüne Git

nurdem
Starting Member

Turkey
26 İleti
İletim - 30/06/2010 :  17:04:06  Bilgileri Göster  İletiyi Yazana E-Posta Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
tekrar merhaba,

kendi başıma olmayacağını anladım ve diyetisyene başladım

19/06/2010 da 80,1 ile başladım bu sabah 77 çıktım :)
para vermeden olmuyormuş bu iş:)

Sayfanın En Üstüne Git

Konu 4 Sayfa Uzunluğunda:
  1  2  3  4

Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
Hızlı Geçiş:

Taylan Kümeli Forum

© 2005 TAYLIGHT SAGLIK HIZMETLERI LTD.

Sayfanın En Üstüne Git
Snitz Forums 2000